Tavoitteeni on kasvattaa harkitun pienimuotoisesti kaikin puolin laadukkaita jackrussellinterriereitä.

Kasvattamani pennut tullaan asianmukaisesti madottamaan, rokotuttamaan, mikrosiruttamaan ja rekisteröimään Suomen Kennelliittoon. Pentue saa meillä oleskella kotona ja mökillä arjen keskellä, aloittaa sisäsiisteysharjoitukset ja totutella mahdollisimman paljon käsittelyyn, uusiin asioihin ja tilanteisiin. Uusiin koteihin pääsevät noin 8 viikon iässä tai tarvittaessa pentuja pidetään niin pitkään kunnes kullekin juuri sopiva koti on löytynyt.

Vanhemmille tehdään vähintään rodun PEVISA-määräysten mukaiset terveystarkastukset, ne ovat näyttelyssä arvioituja sekä luonteeltaan kivoja ja toimivia niin arjessa kuin harrastuksissakin. Sukutauluihin pyrin löytämään mahdollisuuksien mukaan myös jotain uutta. Jokaista yksilöä ei ole tarkoitus käyttää jalostukseen, eikä niistä välttämättä tule näyttelytähtiäkään. Haluankin myydä kasvattini perheen lemmikiksi, lenkki- ja harrastuskaveriksi niille ihan tavallisille koiranomistajille. Kerrothan jo heti pentua kysyessäsi, millaisia toiveita ja odotuksia sinulla on sen suhteen.

Kasvatustyöni jatkoa ajatellen jätän mieluusti sijoitukseen-, osaomistukseen- tai jalostusoikeuksille lupaavimmat pennut. Ensisijaisesti toivoisin löytäväni yhteistyökykyiset kodit kasvateilleni Pirkanmaalta. Sopivat kodit kullekin pennulle voin valita vasta lähempänä luovutusikää, kun pentujen luonteesta ja ulkonäöstä voi sanoa vähän enemmän.

 


 

Seuraava pentue suunnitteilla vuodelle 2024.